ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :
« بازگشت به لیست مقالات
10 / 10
از 1 کاربر

نکاتی درباره واکسن آنفلوآنزا

«واکسن آنفلوآنزای فصلی در واقع نوع واکسن است که برای محافظت سالانه از بدن در برابر آنفلوآنزا تزریق می‌شود. در شرایطی که ویژگی‌های این ویروس دائما در حال تغییر است، هر سال واکسن جدیدی بر اساس پیش‌بینی محققان درباره ویژگی‌های تغییریافته آن ساخته می‌شود.»

نهادهای بهداشتی توصیه می‌کنند که بهتر است افراد در اوایل پاییز این واکسن را بزنند، چرا که دوره دقیق فصل بروز این ویروس قابل پیش‌بینی نیست.

بعد از این واکسن و گذشت حدود دو هفته، سیستم ایمنی فرد نسبت به آنفلوآنزا مقاومت لازم را پیدا خواهد کرد. بچه‌های زیر ۶ ماه و کسانی که قبلا سابقه واکنش‌های آلرژیک شدید به واکسن آنفلوآنزا داشتند، نباید این واکسن را تزریق کنند.

از طرفی افرادی که از تب شدید رنج می‌برند، بهتر است برای زدن این واکسن تا زمان فروکش کردن تب صبر کنند. تحقیقات نشان می‌دهد این واکسن برای زنان باردار در هر دوره‌ای از بارداری امن و بی‌خطر است.

همچنین واکسیناسیون در دوران بارداری باعث می‌شود تا بچه در زمانی که قادر نیست واکسن بزند، نسبت به آنفلوآنزا مقاوم شود. واکسن آنفلوآنزا عوارض جانبی خفیفی دارد: درد، قرمزی یا تورم منطقه تزریق، تب و انواع دردهای خفیف. از عوارض جانبی حادتر می‌توان واکنش‌های آلرژیک را نام برد که بسیار نادر است.

ویروس‌های موجود در واکسن آنفلوآنزا هم غیرفعال‌‌شده و هم غیرعفونی؛ در کل واکسن حاوی هیچ نوع ویروسی نیست بنابراین افراد بی‌آنکه به آن مبتلا شوند می‌توانند از این واکسن استفاده کنند.

 

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان