ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

پرسش و پاسخ

مجموع 112 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 112 پرسش و پاسخ
کاربر
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
2

با عرض سلام و احترام نوزاد ما تقریبا 7 ماهه به دنیا اومده یک هفته قبل از تولدش خانمم پیش دکترش بوده خواستم بدونم آیا دکترش میتونسته زایمان زودترش رو تشخیص بده یا نه؟ اگه میتونسته علت اشتباهش چی میتونسته باشه؟ لطفا راهنماییم کنین با تشکر از شما.

دکتر سحر ضیایی(متخصص زنان و زایمان )
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
6

با سلام احترام


بدون تردید بهترین تصمیم گیرنده برای بیمار، پزشکی است از روز اول درجریان بارداری و مشکلات همسر شما بوده است قطعا زایمان زودرس هم اجتناب ناپذیر بوده و به علت احتمال خطر جانی برای مادر یا جنین بوده است .                                                                                                                                         با تشکر

کاربر
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
2

با سلام ، وقتتون بخیر من پاهام واریس دارد میخواهم راهنمایی بگیرم ازتون لطفا متخصص خوب به من معرفی نمایید. با تشکر از شما

دکتر مسیح یاسری (پزشک عمومی)
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
4

با سلام و احترام
نوع درمان شما بستگی به این دارد که عروق سطحی روی پای شما واقعا واریسی باشد یا خیر؟
دراغلب موارد عروق سطحی بوده و اصلا ماهیت واریسی ندارد .
درموارد عادی و کم اهمیت درمان خاصی لازم نیست اما چنانچه عروق برجسته بوده و دارای علایم جدی باشد نیاز به مراجعه به جراح عروق میباشد .
که میتوانید ازاین طریق »»»>منو پزشکان > متخصص جراحی >جراح عروق فرد مورد نظر خورد را بیابید .
موفق و موید باشید

کاربر
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
1

سلام حدود 5سال پیش تشنج کردم و با قرص والپرات سدیم تا حالا بهتر بودم تا اینکه حامله شدم در حاملگیم دوباره تشنج کردم دوباره بعداز زایمانم یک بار دیگر هم مبتلا شدم حالا روزی سه تا کاربامازپین میخورم درمانم چیه آیامن صرع دارم یا این تشنجها در اثر ضعفه؟؟

دکتر مسیح یاسری (پزشک عمومی)
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
3

با سلام و احترام
درمان شما باید زیر نظر پزشک اولیه ادامه یابد زیرا با توضیحات فعلی شما به نظر میرسد مشکل شما صرع می باشد و باید تحت نظر اولین کسی که درمان شده اید درمان خود را ادامه دهید .به یاد داشته باشید ضعف عمومی منجر به تشنج نمیشود .
موید و تندرست باشید .

کاربر
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
2

سلام.خسته نباشید.من پسری 27 ساله هستم.قد 181 و وزن 75.در قسمت زانو درد دارم .و در بالا رفتن از پله ها و حتی وقتی روی صندلی نیز مینشینم احساس درد میکنم.و وقتی زانو را نیز خیلی صاف میکنم درد دارم.از زانو MRI گرفتم همه چیز نرمال بود ولی فقط نوشته بود مایع زانو افزایش پیدا کرده است. و دکتر 10 جلسه فیزیوتراپی تجویز نمود.آیا با وجود مایع در مفصل فیزیو تراپی باید انجام شود؟ در ضمن بنده هر هفته کوهنودی میکردم و پیاده روی نیز زیاد دارم.

دکترمحمد رضا شیخ انصاری
|
چهارشنبه 11 شهریور 1394
4

با سلام


هرگونه اظهار نظر بدون معاینه و بررسی نمی تواند کاملا دقیق باشد.اما با توجه به شرایطی که اعلام فرموده اید .وجود مایع مفصلی در زانو طبیعی است مگر آنکه در اثر التهاب میزان آن افزایش یابد.و.اما باتوجه به ورزش کوهنوردی و دیگر توضیحات شما به نظر میرسد آسیب دیدگی خفیف کشکک زانو را داشته باشید که توصیه اولیه فعلا متوقف کردن کوهنوردی و ورزشهای تقویتی عضله چهار سر زانو میباشد.هرچند اظهار نظر صحیح و دقیق فقط بعد از معاینه کامل توسط پزشک ممکن است.

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 3 شهریور 1394
1
با سلام و احترام بنده حدود ده 10 روز است که یک التهاب که در داخل ان تقریبا قرمز رنگ شده روی لثه ام ایجاد شده خواهشا راهنمایی کنید که چطور میتوانم ان را درمان کنم . با سپاس از شما
دکتر رامین آذری فرد( دندانپزشک )
|
ﺳﻪشنبه 3 شهریور 1394
3

با سلام


اطلاعات داده شده کافی نیست .موقتآ جهت رفع التهاب می توانید از محلول دهان شویه یا قطره پرسیکا استفاده نماید در صورت لزوم حتما به پزشک مراجعه حضوری داشته باشید.


با سپاس از شما

کاربر
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
1

با عرض سلام و احترام نوزاد ما تقریبا 7 ماهه به دنیا اومده یک هفته قبل از تولدش خانمم پیش دکترش بوده خواستم بدونم آیا دکترش میتونسته زایمان زودترش رو تشخیص بده یا نه؟ اگه میتونسته علت اشتباهش چی میتونسته باشه؟ لطفا راهنماییم کنین با تشکر از شما.

دکتر سحر ضیایی(متخصص زنان و زایمان )
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
4

با سلام


بدون تردید بهترین تصمیم گیرنده برای بیمار، پزشکی است از روز اول درجریان بارداری و مشکلات همسر شما بوده است قطعا زایمان زودرس هم اجتناب ناپذیر بوده و به علت احتمال خطر جانی برای مادر یا جنین بوده است .

کاربر
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
1

با سلام خانمی 45 ساله هستم که از چهار سال قبل بطور ناگهانی دچار تاری دید بصورت شطرنجی شدم تشخیص CRVO چشم چپ بود 16 بار تزریق اوستین داشتم که از دفعه دهم آن با تریامسینولون همراه بود و بعد از سه تزریق بدلیل عوارض کورتون دچار کاتاراکت شده و عمل فیکو انجام شد . تزریقات اوستین بعد از عمل موثر نبود و بدلیل ایجاد پرده ای روی شبکیه ویترکتومی شدم اما مجدد پرده تشکیل شده است و پزشک معالجم می گوید که باید مجدد عمل کنم در حالی که بعد ا زعمل اول بهبودی مشاهده نشده و پرده مچددتشکیل شده و نتیجه عمل دوم هم مشخص نیست آیا مجدد تن به عمل بدهم یا خیر ؟ فعلا دیدم 0.1 است و کاملا شکل ها را تار و دفرمه می بینم و علاوه بر لایه جدید کیست هم در OCT مشاهده می شود لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر

دکتر محمد نجفی (متخصص و جراح چشم )
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
4

با سلام


متاسفانه هرگونه راهنمایی با شرایطی که فرمودید بدون معاینات و داشتن سابقه مخاطره آمیز می باشد.شاید بهتر باشد ادامه درمان را در بیمارستانهای دانشگاهی مثل شهید لبافی نژاد یا فارابی پیگیری فرمایید.

کاربر
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
1
با سلام و احترام دو دست مادرم مدتی درد شدیدی داره و بیشتر وقتها هر دو دستش خواب و سر می شود ونوار عصب که گرفتیم گفتند که چسبندگی عصب در ناحیه مچ دست دارند و نیاز به عمل جراحی دارد . آیا بدون عمل جراحی قابل معالجه هست یا خیر و یا با لیزر قابل درمان هست که نیاز به شکافتن دست نباشد . مشکرم
دکتر صابر جهانبخش (متخصص مغز و اعصاب)
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
4

با سلام


پاسخ شما به ایمیلتان ارسال گردید

کاربر
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
1
با سلام خانم بنده 23 سال سن دارد و قبل از دوران بارداری به دندانپزشک جهت معاینه مراجعه کرده و یک دندان عقل خود را کشیده ولی اکنون ماه سوم بارداری یکی از دندان های عقل فک بالا بسیار پوسیده و نصفی از آن ریخته و الان دچار درد شدیدی می باشد و ما برای کاهش درد اسپری لیدوکائین 10 درصد استفاده می کنیم که این کار باعث شده پوست درون دهان وی زخم و کنده شود راه حل چیست ؟ با تشکر
دکتر رامین آذری فرد( دندانپزشک )
|
دوشنبه 5 مرداد 1394
5

با سلام


لطفا از استفاده مکرر اسپری لیدوکایین خودداری کنید.بهترین کار مراجعه به دندانپزشک خودتان هست.تا آن زمان می توانید جهت التیام زخمهای دهانی شربت دیفن هیدرامین را غرغره نموده تا مختصری درد کاهش یابد.اظهار نظر قطعی منوط به معاینه بیمار توسط پزشک خواهد بود.

کاربر
|
چهارشنبه 20 خرداد 1394
3
سلام من دختر 32 ساله و مجرد هستم به علت رعایت نکردن بهداشت دچار عفونت قارچی شدم که با کپسول فلوکونازول و پماد موضعی کلوتریمازول حل شد اما سمت چپ از بیرون واژنم یه توده سفت شده حدود یک ماه دکترم گفت کیست بارتولن هست که اگر با آنتی بیوتیک حل نشه نیاز به عمل هست من خیلی نگرانم هنوز دوره آنتی بیوتیک رو شروع نکردم به من آزیترومایسین 250 دادن راهنمایی کنین خوب هست یا لازمه دکتر دیگه ای برم؟
دکتر سحر ضیایی(متخصص زنان و زایمان )
|
چهارشنبه 20 خرداد 1394
5

با سلام


درمان به درستی صورت گرفته و نیاز به تغییر پزشک نمی باشد اما به نظر بنده روزانه دو عدد قرص مترونیدازل به درمان اضافه شود نتیجه بهتری به دنبال خواهد داشت

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان