ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

پرسش و پاسخ

مجموع 112 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 112 پرسش و پاسخ
کاربر
|
دوشنبه 28 ارديبهشت 1394
3
باسلام زنی 26 ساله ام حدود یک هفته پیش 14عدد قرص میترونیدازول 250 راجهت خودکشی خوردم 6 ساعت بعد متوجه شدن و رفتم بیرون تحرک داشتم طی این 6 ساعت دوبار دفع ادرار داشتم که رنگش طبیعی بود وحالت سوزن سوزن شدن در دستهام و صورتم داشتم که با تحرک رفع شد برای تخلیه معده به دکتر مراجعه نکردم طی چند روز بعد ادرارم تیره رنگ شده الان حام خوبه خواستم بدونم عوارض این کار در درازمدت چیه با تشکر
دکتر شیخ انصاری
|
دوشنبه 28 ارديبهشت 1394
6

با سلام "دچار مسمومیت خفیف با مترونیدازول شده اید و این علایم کاملا طبیعی است و به تدریج ظرف چند هفته آینده بر طرف خواهد شد .

کاربر
|
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394
5

سنم 24 و وزنم 87 کیلوگرم است و30كيلوگرم اضافه وزن دارم ، همچنین بچه شيرخواره دارم. خواستم من را در مورد يك برنامه غذايى خوب راهنمايی كنيد، به علاوه شاغل هم هستم.

دکتر تهمینه حسینی(متخصص تغذیه و رژیم درمانی)
|
دوشنبه 28 ارديبهشت 1394
7

سلام "با توجه به اینکه در حال شیر دهی می باشید حذف گروه های مختلف غذایی به صلاح شما نمی باشد بهتر است با انجام تحرک و ورزش روزانه و تقسیم وعدهای غذایی خود در  پنج نوبت اما به میزان کمتر از وعده عادی در طی یک سال وزن خود را کاهش دهید .بدیهی است کاهش وزن سریع و کوتاه مدت علاوه بر آسیب به شما  به فرزندتان نیز آسیب می رساند .

کاربر
|
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394
4
با سلام "من از ١٠سالگى كك و مك دارم و الان ٢٩سالم است. حدود 6ماه است که ليزر كرده‌ام و كك مك‌ها كم رنگ‌تر شده است ولى هنوز جایش هست. چند بار دیگر بايد مراجعه کنم تا همه كك و مك‌ها از بین برود و پوستم روشن‌تر شود؟ وجود این کک‌ها پوستم را تیره کرده است.
دکتر فرزانه رضایی (متخصص پوست ,مو و زیبایی)
|
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394
7

در مورد کک و مک‌ها باید گفت این ضایعات پوستی بر اثر تکثیر رنگ دانه‌های پوستی به وجودمی آیند و درمان قطعی آنها دشوار است و باید از مجموعه‌ای از کارهای لیزری به همراه مصرف ضدآفتاب‌ها و کرم‌های روشن کننده برای بهبود این ضایعات پوستی استفاده کرد. همچنین با توجه به ذات و نحوه ایجاد کک و مک‌ها، باید گفت احتمال عود آنها بعد از درمان وجود دارد و باید ضدآفتاب‌ها و روش‌های محافظت از پوست در طول عمر به کار بروند. احتمال می‌دهم درمان‌های قبلی لیزری شما با لیزر هموارساز (فراکشنال) انجام شده باشد که باوجود تأثیر بر رنگ کک و مک‌ها، نمی‌تواند تمامی رنگ دانه‌ها را از بین ببرد. در حال حاضر از تکنولوژی لیزر کیو سوئیچ می‌توان برای از بین بردن کک و مک‌ها بهره گرفت. این لیزر رنگ دانه‌های موجود در کک و مک‌ها را متلاشی و ظاهر بهتری در پوست ایجاد می‌کند ولی باز هم با توجه به سبزه بودن پوست‌تان باید درمان با احتیاطات خاصی صورت بگيرد. همچنین زمان از بین رفتن سوختگی بعد از لیزر با این روش طولانی‌تر است.


کاربر
|
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394
4
آيا ورزش ايروبيك براي كساني كه مبتلا به مشكل پا پرانتزي هستند، حتي در نوع خفيف مضر است؟
دکتر شیخ انصاری
|
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1394
7

به هیچ وجه انجام ورزش ایروبیک برای این افراد مضر نیست. زانوها بر اساس میزانی که انحراف پیدا می‌کنند شدت خود را نشان می‌دهند. انحراف زانوها در برخی از افراد گاهی خفیف و در برخی شدید است. در افرادی که میزان انحراف زانوها شدید است به این افراد توصیه می‌شود که برای درمان به پزشک متخصص مراجعه کنند تا درمان خود را شروع کنند اما اگر انحراف زانوها خفیف است ورزش می‌تواند کمک‌کننده بسیار خوبی برای این افراد باشد و ما به این افراد انجام فعالیت‌های ورزشی را توصیه می‌کنیم.

کاربر
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
4

خانمی 29 ساله هستم. سال پیش شكم درد داشتم و از درد زیاد هر روز مرفین تزریق می‌کردم. این درد به خاطر بارداری بود اما تا 2 ماه دكترتشخیص نداد كه باردار هستم و چون دارو زیاد خورده بودم و تزریق زیاد انجام داده بودم تصمیم گرفتم با آمپول سقط كنم. بعد از يك سال دوباره باردار شدم. این دفعه چون تغذیه خوب ومصرف فولیك اسید نداشتم سر2 ماه جنينم سقط شد. كار سنگین هم می‌كردم. باید چه کار کنم فرزندم سقط نشود؟

دکتر سحر ضیایی(متخصص زنان و زایمان )
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
8

اولین جنین را که خودتان با دارو سقط کرده‌اید و شاید کار مناسبی انجام نداده‌ باشيد. باید بدانید هیچ دارویی آنقدر خطرناک نیست که با خوردنش مجبور شویم جنین را به صورت عمدی سقط کنیم. سقط بار دوم نیز ربطی به کار سنگین و ... نداشته است. باید به متخصص زنان مراجعه کنید تا معاینه شوید و آزمایش‌های مخصوص مثل تیروئید و ... برای‌تان تجویز شده و علت سقط دوم مشخص شود.

کاربر
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
4

دختري 2سال و3ماهه دارم كه به دليل قطره آهن دندان‌هاي پايينش در نزديكي ريشه و البته 3تا از دندان‌هايش دچار سياهي شده است، براي از بين بردن این سیاهی چه‌كار كنم؟ مي‌خواستم از متخصص محترم راهنمايي بگيرم.

دکتر رامین آذری فرد( دندانپزشک )
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
7

اگرچه بدون معاینه فرزند شما امکان تشخیص قطعی میسر نیست، با این حال با توجه به سن کودک و محل ظاهر شدن سیاهی روی دندان‌ها می‌توان گفت به احتمال فراوان این سیاهی در واقع پوسیدگی بوده و ربطی به قطره آهن ندارد. این مدل از پوسیدگی به واسطه خوردن شیر شبانه در دندان‌های شیری اتفاق افتاده و به‌سرعت تعداد زیادی از دندان‌ها را درگیر می‌کند. بهترین راه مراجعه هر چه سریع‌تر به یک دندانپزشک کودکان و اقدام به موقع برای درمان است. در ضمن اگر این سیاهی به دلیل مصرف قطره آهن باشد(که احتمال آن بسیار پایین است) جای نگرانی نبوده و نیاز به اقدام خاصی نیست.

کاربر
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
3
خانمی 24 ساله هستم و پسری 7 ماهه دارم كه از شیر مادر تغذیه می‌كند. از زمان زایمانم تا به حال نه تنها كاهش وزن نداشته‌ام بلكه 5 كیلو هم افزایش وزن داشته‌ام. در واقع از وزن قبل بارداری یعنی 45 كیلو به 59 كیلوگرم رسیده‌ام و برخلاف رسیدگی‌های زیادم پسرم لاغر است و وزن ایده‌آلی ندارد. چرا به جای بچه من چاق می‌شوم؟
دکتر تهمینه حسینی(متخصص تغذیه و رژیم درمانی)
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
7

وزن ماحصل دخل و خرج انرژی است. درست است که می‌گوییم اگر مادری خودش بچه را شیر دهد به خاطر کالری‌ای که صرف تولید شیر می‌شود از ذخایر چربی که در دوران بارداری انبار شده برداشت می‌شود و کاهش وزنش راحت‌تر می‌شود اما این موضوع مشروط بر این است که دریافت کالری از یک حد بالاتر نرود، یعنی اگر مادری بچه‌اش را شیر دهد اما کالری اضافه دریافت کند، قطعا وزن اضافه می‌کند، پس قطعا شما کالری اضافه می‌گیرید. خیلی مواقع دیده می‌شود خانم‌ها به دلیل اینکه فکر می‌کنند برای مثال برنج چاق می‌کند ممکن است برنج کم بخورند اما دائم به خوراکی‌های دیگر که شاید کالری‌شان از برنج هم بالاتر باشد ناخنک بزنند. به این ترتیب به خیال خودشان مراعات غذایی می‌کنند اما عملا وزن اضافه می‌کنند. شما باید ارزیابی شوید. کودک‌تان 7 ماه دارد یعنی باید يك ماه از زمان تغذیه کمکی‌اش گذشته باشد. این مرحله بسیار حساس است؛ زمانی است که بچه از وابستگی مطلق یک ماده غذایی (شیر) به یک رژیم غذایی مخلوط می‌رسد. خیلی مواقع اختلالات رشد به ویژه رشد قدی از این زمان شروع می‌شود. این مرحله دقیقا باید تحت نظر پزشک باشد و البته اینها مشروط بر این است که هم مادر و هم بچه هیچ‌گونه بیماری متابولیک یا داخلی و ارگانیک خاصی نداشته باشند. بیماری‌های خیلی زیادی وجود دارند که می‌توانند روی تغذیه، اشتها، جذب، دفع و متابولیسم کودک و مادر اثر بگذارند و با اختلالات رشد تظاهر کنند، پس اول باید احتمال این بیماری‌ها رد شود و بعد اگر فقط بحث تغذیه بود برنامه غذایی کودک تحت نظر قرار بگیرد.

کاربر
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
3
سلام من می خواهم با رژیم گیاهخواری و ورزش لاغر شوم من را راهنمایی کنید.

دکتر تهمینه حسینی(متخصص تغذیه و رژیم درمانی)
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
7

دوست عزیزم اگر برای اولین بار است که می خواهید سراغ گیاهخواری بروید باید بگویم که گیاهخواری انواع متعدد دارد. که در هر کدام محدودیت هایی وجود دارد. اولین نوع گیاهخواری، گیاهخواری تام است (Vegan Vegetarian) که فرد هیچ‌گونه ماده غذایی با منشا حیوانی را مصرف نمی کند. در انواع دیگر گیاهخواری ، محدودیت ها به اندازه نوع گفته نشده نبوده و فرد مجاز به مصرف برخی از گروه ها است. انواع دیگر شامل Lacto Vegetarian است که فرد گروه لبنیات رادر کنار مواد غذایی گیاهی مصرف می کند.Ovo Vegetarian است که فرد تخم‌مرغ را هم به رژیم غذایی خود می افزاید. semi Vegetarian که فرد گوشت سفید ( مرغ و ماهی) را هم در کنار مواد غذایی گیاهی مصرف می کند. حالا با توجه به اینکه شما قصد پیروی از کدام یک از این گروه هارا دارید، می توان رژیم غذایی شما را تنظیم کرد. آنچه در این میان مهم است مصرف ویتامین B12 به شکل مکمل است زیرا این ویتامین در مواد غذایی گیاهی وجود ندارد و کمبود آن می‌تواند در فرد دیده شود. علاوه بر آن مصرف مکمل آهن و روی در افراد گیاهخوارتوصیه می شود. (کمبود این دو ماده معدنی در بین زنان ایرانی بسیار شایع است).


کاربر
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
3
من فردی هستم که دچار وسواسم و می‌خواهم بدانم براي رفع وسواس چه کار می‌توان کرد؟
دکتر مهرداد حسینی (روانپزشک)
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
7

 برای وسواس 3 روش درمانی وجود دارد که اولین روش آن استفاده از روش‌های روانشناسی مثل شناخت رفتار درمانی(CBT) است و دومین روش قابل استفاده روش درمان‌های دارویی است. روش دیگری که می‌توان به کمک آن وسواس را از بین برد استفاده از روش‌های مختلف تکنولوژی مثل نوروفیدبک، TNS و TBCS است. همچنین به یاد داشته باشید که در همه موارد نیاز به پیگیری بیمار براي حصول نتیجه لازم است.




کاربر
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
3
سلام، من حدود یک ماهی است که موهای سرم در تمام نواحی بسیار کم شده است و نمی‌دانم علت چیست. همچنین چه نوع شامپوهایی برای موهای چرب مناسب است؟
دکترکیانوش احمدیان(متخصص پوست ,مو و زیبایی)
|
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394
7

ریزش موی ناگهانی تلوژن افلوویوم نام دارد که عموما شروع آن ناگهانی است و 3 تا 5 ماه بعد از عواملی مانند زایمان، بیماری شدید، استرس‌های روحی، رژیم‌های غذایی سخت و کاهش وزن شدید، کم خونی و کمبود روی، مصرف‌ برخی داروها از قبیل داروهای ضد افسردگی و مشکلات غده تیروئید اتفاق می‌افتد. شست‌وشوی مکرر مو نقشی در ایجاد آن ندارد اما اصلا نگران نباشید؛ با بررسی و رفع علل ذکر شده اين مشكل به راحتی قابل حل است. قدم اول مراجعه نزد پزشک و انجام آزمایشات لازم است. بايد از عوامل تنش‌زا و استرس‌ها به دور باشید. استفاده از ترکیبات مکمل مانند قرص آهن و اسیدفولیک درموارد کم‌خونی قرص زینک و ب کمپلکس، ویتامین‌ E در اين شرايط توصیه می‌شود. وجود مقادیر کافی پروتئین در رژیم روزانه ضروری است. شامپو به تنهایی نقشی در رفع ریزش مو ندارد ولی استفاده از شامپوهای کنترل کننده چربی مهم است چرا که چربی زیاد کف سر می‌تواند در ریزش مو نقش داشته باشد.

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان