ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

پرسش و پاسخ

مجموع 112 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 112 پرسش و پاسخ
کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

با سلام دختري 17ساله با قد 158سانتي‌متر هستم. به دليل زود رسيدن به سن بلوغ ازكوتاهي قد رنج مي‌برم، آياراهي براي بلندشدن قد وجود دارد؟ لطفا راهنمايي‌ام كنيد. با تشکر

دکتر تهمینه حسینی(متخصص تغذیه و رژیم درمانی)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

 با سلام " ابتدا باید بگویم که در مبحث قد، ژنتیک و وراثت حرف اول را می‌زند. یعنی انتظار می‌رود از والدین با قد متوسط و کوتاه، فرزندان هم، همین ویژگی را به ارث ببرند اما این ویژگی ژنتیک فقط منحصر به والدین نیست. یعنی اگر پدربزرگ، مادربزرگ، عمه، عمو هم قد کوتاه و متوسط داشته باشند امکان انتقال آن (البته با احتمال کمتر) به بچه‌ها امکان‌پذیر است. به همین خاطر اول باید از لحاظ ژنتیک بررسی شوید. در وهله دوم به عوامل دیگر که مهم‌ترین آن تغذیه است، می‌رسیم. اگراز نظر ژنتیک فرد کوتاه قد نباشد، فرد از لحاظ کمبودهای تغدیه‌ای که سبب کوتاه قدی می‌شود، بررسی می‌شود. کمبود کلسیم، ویتامین د، پروتئین‌ها و البته تاثیر تغذیه در افزایش قد تا زمانی است که صفحات رشد استخوانی بسته نشده باشند که معمولا قبل از سن بلوغ خواهد بود. درضمن تبلیغاتی که ادعا می‌کنند می‌توانند سبب افزایش قد در هر سنی شوند، دروغی فریبنده بیش نیستند. باسپاس



 

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

با سلام میشه اطلاعاتی درمورد ارتودنسی به من بدهید؟ با تشکر

دکتر رامین آذری فرد( دندانپزشک )
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

  ارتودنسی به 2 صورت پلاک‌های متحرک برای اصلاح نقايص و بدشکلي‌های اسکلت (‌استخوان فک‌) و درمان‌های ثابت انجام می شود. در درمان‌های متحرک هدف اوليه اصلاح روابط، موقعيت و اندازه فک بالا و پایین است. پلاک‌ها ممکن است تک فکی يا دو فکی (روی هر دو فک بالا و پايين) باشد. اين پلاک‌ها از يک بخش اکريلی و يکسری اجزای سيمی تشکيل شده که پلاک را سر جای خود در دهان نگه می‌دارند. بخش فعال دستگاه یکسری فنر يا پيچ است که با فعال‌کردن آنها باعث حرکت دندان‌ها يا بزرگ‌شدن فک‌ها می‌شود. پلاک‌های دوفکی که حجيم‌تر هستند برای تغيير موقعيت و اندازه فک پايين استفاده می‌شود که با سطوح شيبدار تعبيه شده، اين کار را انجام می‌دهند. از آنجا که هدف از اين پلاک‌ها اصلاح ساختار اسکلت است، حتما بايد پيش از بلوغ استفاده شود. البته بعد از بلوغ هم امکان استفاده از اين پلاک‌ها وجود دارد ولي تنها نتيجه آن حرکت دندان‌هاست که تا حدود مشخصی امکان دارد (امکان اصلاح ساختار اسکلت وجود ندارد ) و اگر مشکل ساختار و موقعيت فک‌ها زياد باشد نياز به درمان‌های جراحی در کنار ارتودنسی وجود خواهد داشت. بيمار بايد پلاک‌های متحرک را در تمام شبانه روز به‌جز مواقع غذا خوردن استفاده کند و معمولا 6 ماه زمان نياز است تا مشکل بيمار اصلاح شود، البته ممکن است بيمار در مرحله بعد نياز به استفاده از پلاک‌های ديگری هم داشته باشد. در صورت اصلاح کامل مشکل فکی بيمار، تا مدتی بعد هم بيمار حداقل شب‌ها از پلاک استفاده کند تا نتايج درمان تثبيت شود. در اين مرحله امکان حرکات محدود دندان‌ها وجود دارد ولی به‌دست آوردن دندان‌های کاملا صاف و منظم مستلزم درمان‌های ارتودنسی ثابت است. البته با پلاک‌های متحرک امکان اصلاح بی‌نظمی‌های مختصر دندان‌ها در هر سنی وجود دارد. در درمان‌های ثابت، هدف، حرکت دندان‌ها و اصلاح روابط دندان‌های 2 فک با هم هستند. اين درمان برخلاف درمان‌های متحرک، وابسته به همکاری بيمار نيست‌.البته مراقبت‌های خاصی بايد انجام شود، از جمله در تمام طول درمان که حدود 20-15 ماه (گاهی تا 24 ماه)طول می‌کشد.  با سپاس


کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4
٣٣ سال دارم وازكودكی پشتم قوزدارد. آیاراهی برای درمان آن وجود دارد؟
دکتر شیخ انصاری
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

قوز پشتی ممکن است فقط به علت ضعف و شلی عضلات اطراف ستون فقرات باشد. در این صورت معمولا با فیزیوتراپی، شنا و آب درمانی زیر نظر پزشک و با استفاده از قوزبند یا بریس‌های مخصوص درمان می‌شوید اما اگر قوز پشتی مربوط به اختلال ساختمانی در مهره‌های پشتی باشد، درمانش جدی‌تر است و براساس زاویه‌ای که مهره‌های پشتی تشکیل می‌دهد، برنامه درمانی مشخص می‌شود. اگر زاویه قوز پشتی کم باشد آن هم درمانش فیزیوتراپی و استفاده از بریس است اما اگر زاویه اش زیاد باشد براساس محل ضایعه و سن و شرایط بدنی بیمار ممکن است نیاز به عمل جراحی و اصلاح زاویه وجود داشته باشد.


کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

فردی 32 ساله هستم. قدم 164 و وزنم 60 کیلوگرم است. در ناحیه قفسه سینه احساس خفگی می‌کنم. سابقه عمل آپاندیس هم دارم. مشکلم چیست؟

دکتر مریم مصطفوی (متخصص قلب و عروق)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

باید حتما مراجعه پزشکی داشته باشید و معاینه شوید. باید از شما نوار قلب گرفته شود و اگر پزشک‌تان صلاح بداند، اکوی قلب هم انجام دهید. اگر عمل آپاندیس‌تان در همین چند هفته اخیر بوده است و دچار تنگی نفس حاد شده‌اید باید به صورت اورژانسی مراجعه کنید اما اگر سابقه عمل آپاندیس‌تان در گذشته است، می‌توانید هر موقع که وقت کردید یک بررسی سرپایی انجام دهید.

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4
آیا جلوگیری از بارداری خطرناک است؟

لطفا در مورد روش‌های تزریقی جلوگیری از بارداری توضیح دهید.
دکتر سحر ضیایی(متخصص زنان و زایمان )
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

در روش‌های تزریقی معمولا از نوعی هورمون پروژسترون با اثر طولانی‌مدت (دپوپروورا) استفاده می‌شود. این پروژسترون بیشتر از طریق خراب کردن محل لانه‌گزینی یعنی نازک کردن لایه داخلی رحم (آندومتر) مانع از نشستن جنین بر دیواره رحم می‌شود. این آمپول‌ها معمولا در 2 نوع يك ماهه و سه ماهه موجود هستند. نوع سه ماهه آن معمولا تا 3 ماه می‌تواند جلوی بارداری را بگیرد. البته این روش مثل سایر روش‌های جلوگیری، عارضه‌های خاص خود را دارد. برای مثال ممکن است موجب لکه‌بینی و سردردشود بنابراین مثل هر روش دیگری فرد باید سازگاری آن با بدن خود را امتحان کند.لازم به ذکر است که این روش‌ها باید با تشخیص پزشک و زیر نظر پزشک به کار گرفته شود.




کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

دختری 21 ساله هستم. دور چشمانم کبود، گود و چروک است. بهترین راه درمان چیست؟ آیا تزریق چربی تاثیرگذار است؟

دکتر فرزانه رضایی (متخصص پوست ,مو و زیبایی)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

باید بدانیم آیا مادرزادی اینگونه بوده‌اید یا اخیرا دچار این مشکلات شده‌اید. ممکن است این مشکل به صورت ارثی در خانواده‌تان باشد. تزریق چربی، تیرگی پوست را تغییر نمی‌دهد. گاهی اوقات کرم‌های دور چشم تا حدودی کمک کننده هستند. می‌توانید روی ناحیه مورد نظر را آرایش کنید تا مشکلات آن کمتر به چشم بیاید. افزایش وزن نیز یک مقدار این حالت را بهتر می‌کند. در مقابل آن،انجام فعالیت با چشم و بی‌خوابی، تیرگی را بیشتر می‌کند، پس اگر یک مقدار وزن بگیرید و خواب و استراحت‌تان را افزایش دهید، مسلما بهتر خواهید شد. به هر حال چون این مسائل می‌توانند ارثی باشند تغییر زیادی نخواهید کرد. گاهی اوقات در پرکاری تیروئید نیز این تیرگی‌ها دیده می‌شود بنابراین اگر به این مشکلات مبتلا هستید باید آنها را پیگیری و برطرف کنید.

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

دختري 23ساله هستم كه موهايم خشك است وقسمت نوك آن دوشاخه مي‌شود، اگر موهایم را كوتاه كنم بعد از اینکه بلند می‌شود باز به همان گونه است. ازشانه چوبي هم استفاده مي‌كنم و از سشوارم استفاده نمي‌كنم. لطفا راهنمايي‌ام كنيد.

دکتر فرزانه رضایی (متخصص پوست ,مو و زیبایی)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

به شکنندگی موها موخوره گفته می‌شود. موخوره در موهای خشک و نازک بیشتر دیده می‌شود. شست‌وشوی موها، استفاده زیاد از سشوار و بیگودی برقی،استفاده زیاد در فواصل کوتاه از رنگ مو و دکلره، برس زدن خشن و ممتد موها، فرکردن، استفاده از شامپوهای نامرغوب و بلند نگه داشتن طولانی موها باعث خشک شدن مو و ابتلا به موخوره می‌شود. توصیه ما به این افراد این است که در مورد موارد بالا دقت كنند و به علاوه شست‌وشوی موها را کاهش دهند و در حمام به طور ملایم موها را بشويند و حتما از نرم کننده استفاده کنند و همچنین در حمام موها را شانه نکنند. به علاوه قبل از خشک شدن ساقه ، موها را با یک روغن طبیعی مانند روغن زیتون یا بادام یا کرم‌های مخصوص مو چرب کنند. همچنین از شانه‌های دانه درشت استفاده کنید. هر چندوقت یک بار موهای‌تان را 3 سانتی‌متر بالاتر از محل موخوره کوتاه کنید و همچنین موهای‌تان را ببافید زیرا این عمل از موهای شما حفاظت می‌کند.

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

من 32 ساله هستم و قدم 158 سانتی‌متر و وزنم 70كيلوگرم است. خيلي سعي مي‌كنم با پرخوري عصبي مبارزه و مقابله كنم ولي تاحالا موفق نشده‌ام. بدون اين كه از قبل تصميم بگيرم به طور ناگهانی براي خودم خوراكي‌هاي متفاوت آماده مي‌كنم و به قدري مي‌خورم كه دل‌درد مي‌گيرم و بعد با تحريك‌هاي فراوان بالا مي‌آورم. از وقتي يادم مي‌آيد دچارمشكل «پرخوري عصبي» بودم. این مشکل بسیار آزارم می‌دهد.

دکتر تهمینه حسینی(متخصص تغذیه و رژیم درمانی)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

اگر شما بعد از هر پرخوري كه انجام مي‌دهيد به طور عمد دستگاه گوارش را تحريك كرده و استفراغ مي‌كنيد،‌ بايد بگويم كه درست متوجه شديد،‌ اين يك بيماري است به نام بوليميا. درمان اين بيماري معمولا شامل رفتار درماني شناختي يا مشاوره روانشناسي مي‌شود كه براي دستيابي به ريشه‌هاي پيدايش اين بيماري به كار مي‌رود. پس توصيه من به شما در مرحله اول مراجعه به يك مشاور روانشناس است و در مرحله بعد پيشنهاد من اين است كه مواقعي كه كنترل خود را از دست مي‌دهيد و به پرخوري روي مي‌آوريد سعي كنيد از ميوه و سبزيجات يا ميوه خشك كه كالري بسيار پايين‌تري نسبت به تنقلات ديگر دارند مثل ‌خيار،‌كرفس،‌كلم بروكلي و ... استفاده کنید. اين يك راهكار ساده است براي رهايي از دريافت هزاران كالري اضافه!

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

من پسري 17ساله با قد180سانتي مترو وزن70كيلوگرم هستم. هرچه قدر تلاش مي‌كنم چاق نمي‌شوم، حتي از پروتئين هم استفاده كرده‌ام ولي وزن اضافه نمي‌كنم، مي‌خواستم بدانم دليل این مشکل چیست؟

دکتر تهمینه حسینی(متخصص تغذیه و رژیم درمانی)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

خوشبختانه شما در وضعیت مناسبی از نظر نسبت وزن به قد قرار دارید و اساسا توصیه می‌شود وضعیت فعلی خود را حفظ کرده و به فکر اضافه کردن وزن نباشید. انجام ورزش‌های منظم غیر هوازی تحت نظر مربی ورزشی و تبعیت از یک رژیم غذایی اصولی و درست تحت نظر کارشناس تغذیه اصلی‌ترین و صحیح‌ترین روش برای افزایش وزن به شمار می‌رود. استفاده کردن از برخی مکمل‌ها فقط تحت نظارت پزشک آن هم اندکی کمک کننده است . اگر کسی باوجود رعایت این اصول موفق به افزایش وزن نشود، بايد از نظر اختلالات جذب، مشکلات گوارشی و نیز مسائل متابولیکی و هورمونی توسط پزشک مورد بررسی قرار بگیرد. 

کاربر
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
4

سلام، من دو بار زايمان كردم و شكمم بزرگ و افتاده شده است. مي خواستم بدانم با ليپوليز اين مشكلم حل مي‌شود و بعد از ليپو ليز به حالت اوليه بر نمي‌گردد؟!

دکتر هلیا محتشمی (جراح پلاستیک و زیبایی)
|
ﺳﻪشنبه 22 ارديبهشت 1394
8

سلام بر شما. مشكلى كه اشاره فرموديد يكى از مشكلات شايع در ميان مادران است. افتادگى شديد پوست و ضعف عضلات ديواره شكم كه به دنبال زايمان و عدم ورزش‌هاى مناسب ايجاد مي‌شوند نياز به جراحى دارند ،هر چند استفاده از ليزر درموارد جراحى نيز كمك كننده است. اما ليزر ليپوليز به تنهايى در موارد فوق نتايج خوبى به همراه ندارد و حتى گاهى باعث بدتر شدن وضعيت شكم مي‌شود.

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان