ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :
« بازگشت به لیست اخبار
10 / 10
از 1 کاربر

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی اعلام کرد

دوشنبه 31 فروردین 1394 | نظرات کاربران ( 0 )

تولید بیش از هزار و 200 دارو و فرآورده های گیاهی در کشور

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی ایران گفت: در سال 84 ، 134 دارو و فرآورده های گیاهی در فهرست رسمی وزارت بهداشت قرار داشت که این تعداد در سال گذشته به بیش از یک هراز و 200 دارو و فرآورده گیاهی رسیده است.

 دکتر محمدحسن عصاره روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگارعلمی ایرناافزود: کارهای پژوهشی، تحقیقیاتی؛ آزمایشگاهی و بعضاً آزمونهای های حیوانی و بالینی فراوانی باید صورت تا ترکیبات گیاهی به عنوان دارو یا فراورده گیاهی قابل عرضه باشد که این افزایش نشان دهنده جهش چشمگیر در این زمینه است.

وی اظهار کرد: این اقدام بزرگ و مهم که در چند سال اخیر انجام گرفته است حاصل همت و تلاش محققان و پژوهشگران و برنامه ریزی مناسب مسوولان بوده که به نتیجه رسیده است.

عصاره به تاسیس و تقویت دانشکده های طب سنتی در چند نقطه کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هشت دانشکده و گروه آموزشی طب سنتی در دانشگاه های پزشکی در مقطع PHD مشغول تربیت پزشکان طب سنتی هستند.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی ایران با اشاره به اینکه پزشکان طب سنتی ترویج دهنده فرهنگ مکتب پزشکی ایرانی- اسلامی و استفاده مناسب از روش های گیاه درمانی هستند، افزود: پزشکان عمومی که تخصص طب سنتی دارند با تسلط بر پزشکی نوین و طب سنتی، می توانند در ارتقا سطح سلامت با هزینه کمتر و روشهای ساده تر نقش مهمی را ایفا کنند.


** حمایت های دولتی و سیاستگذاری مناسب عامل اصلی توسعه گیاهان دارویی

وی حمایت های دولتی، سیاستگذاری مناسب، تصویب قوانین و تدوین سند راهبردی گیاهان دارویی و طب سنتی را از مهمترین عوامل توسعه فعالیت در حوزه گیاهان دارویی برشمرد.

عصاره ادامه داد: با وجود این عوامل و پیگیری های دست اندرکاران این حوزه هرساله شاهد افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی و توجه ویژه به داروها و فرآوردهای گیاهی در کشور خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه گیاهان دارویی ارتباط تنگاتنگی با طب سنتی دارد، افزود: مغفول ماندن طب سنتی ایران سبب شده تا تجویز داروهای گیاهی نیز به فراموشی سپرده شود.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی ایران، احیا طب سنتی را عامل مهمی در نهادینه شدن مصرف داروها و فرآوردهای گیاهی اعلام کرد.

 منبع: ایرنا

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان