ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :
« بازگشت به لیست اخبار
10 / 10
از 1 کاربر

نایب رییس انجمن ام اس: درمان قطعی ام اس ادعای غیرواقعی است

ﺳﻪشنبه 2 خرداد 1396 | نظرات کاربران ( 0 )

نایب رییس انجمن ام اس ایران گفت : تاکنون درمان قطعی برای بیماری ام اس در سطح دنیا شناخته نشده و هرگونه ادعا برای درمان این بیماری از طرق مختلفی مانند طب سنتی، غیرواقعی و تقلبی است.

  به گزارش سایت پزشکان ایرن به نقل از  ایرنا ؛دکتر محمدعلی صحراییان در نشست خبری همایش روز جهانی انجمن ام اس ایران اظهار کرد : در همه کشورهای دنیا در خصوص بیماری های مزمنی که علم پزشکی پاسخ قطعی برای درمان آنها ندارد، به نسبت سطح دانش افراد جوامع مختلف، برخی بیماران به این نوع از درمان ها متوسل می شوند اما در نهایت نتیجه ای نمی گیرند.

وی افزود : بیماری ام اس جنبه رفت و برگشتی دارد؛ به این صورت که بیمار گاهی دچار حمله بیماری شده و گاهی در وضعیت بهبود قرار می گیرد. به همین دلیل برخی از افراد متقلب از این ماهیت بیماری سوءاستفاده کرده و ادعا می کنند بیماری را درمان کرده اند .
صحراییان گفت: این افراد ممکن است با ساختن برخی داروها علایم بیماری ام اس را بهبود بخشند اما 'علامت درمانی' مساوی با درمان قطعی بیماری نیست.
وی اظهار کرد: تحقیقات بسیار زیادی در سطح دنیا در خصوص درمان این بیماری در دست انجام است که هر کدام از آنها فازهای مختلفی دارد و حداقل 10 سال زمان می برد تا به نتیجه قطعی برسد؛ در این میان گاهی برخی رسانه ها با اعلام نتایج برخی از فازهای این تحقیقات و برجسته کردن آن امیدهای نادرستی را در بین بیماران ایجاد می کنند که در نهایت با ناامیدی بیشتر آنها منجر می شود.
صحراییان خاطرنشان کرد: از سال 2006 تاکنون هفت داروی جدید بیماری ام اس مورد تایید مجامع رسمی علمی در دنیا قرار گرفته است و این درمان های دارویی توانسته کنترل بیماری را از 30 درصد به 70 تا 80 درصد افزایش دهد.
وی گفت: درحال حاضر چهار داروهای جدید ام اس نیز وارد چرخه درمانی شده اند که امیدواریم مورد حمایت دولت قرار گیرند تا وارد فهرست دارویی کشور شده و تحت پوشش بیمه ای قرار گیرند.

  • لزوم راه اندازی نظام مراقبت از بیماران ام اس در کشور

نایب رییس انجمن ام اس ایران گفت: در دنیا علاوه بر نظام درمانی، نظام مراقبت از بیماران نیز وجود دارد چراکه بیماران علاوه بر درمان نیاز به حمایت های عاطفی، روانی، توانبخشی جسمی، ذهنی و جنسی دارند.
صحراییان اظهار کرد: در ایران درمان دارویی ما مناسب است اما در زمینه نظام مراقبت ضعیف هستیم؛ بیماران به ویژه مبتلایان به ام اس باید به صورت تیمی درمان شوند به این صورت که تیمی از پزشک، پرستار، کادر درمانی، روانشناس، مددکار اجتماعی و توانبخشی باید در کنار هم به درمان و مراقبت از بیمار بپردازند.
وی گفت: در کشور ما بیماران فقط با پزشک در ارتباط هستند و در صورت نیاز فوری به پزشک گاهی او در دسترس نیست و بیمار با مشکلات زیادی همچون استرس های شدید در هنگام عود بیماری مواجه می شود.
صحراییان همچنین بر لزوم راه اندازی کلینیک های جامع ام اس در کشور تاکید کرد و افزود: تاکنون چهار کلینیک به صورت پایلوت در کشور راه اندازی شده است اما باتوجه به تعداد زیاد بیماران به 50 کلینیک جامع ام اس نیاز داریم تا هر کدام بتوانند حدود 2 هزار بیمار را پوشش دهند.

  •  ام اس؛ بیماری غیرقابل پیشگیری

نایب رییس انجمن ام اس ایران با تاکید بر اینکه نمی توان از ام اس به طور قطعی پیشگیری کرد چراکه علت بروز آن ناشناخته است، گفت: تنها می توان از پیشرفت این بیماری پیشگیری کرد.
صحراییان افزود: تغییر سبک زندگی شامل انجام ورزش مداوم، تغییر رژیم غذایی به صورت کم چرب و دارای میوه و سبزی زیاد، قطع مصرف سیگار و از همه مهمتر کاهش استرس و تنش های روزانه می توان روند پیشرفت ام اس را کنترل کرد.
وی درخصوص نقش ویتامین D در پیشگیری از بیماری ام اس گفت: نقش این ویتامین نیز به طور قطعی ثابت نشده است اما به طور کلی افراد میانسال که بیماری ام اس ندارند، باید روزانه هزار تا 2 هزار واحد ویتامین D مصرف کنند.
صحراییان ادامه داد: مبتلایان به ام اس نیز سالی دو بار در اول بهار و پاییز از نظر سطح ویتامین D بررسی می شوند و در صورت کمبود حتی تا چهار هزار واحد در روز نیز برای آنها تجویز می شود.
وی تاکید کرد که مصرف خودسرانه ویتامین D به ویژه اینکه افراد کمبود نداشته باشند، می تواند منجر به مسمومیت شود.


همایش روز جهانی ام اس چهارم خرداد ماه در محل روزنامه اطلاعات برگزار می شود

 

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان