ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :
« بازگشت به لیست اخبار
10 / 10
از 1 کاربر

مبارزه با سرطان خون با تزریق دوز بالای ویتامین C

دوشنبه 30 مرداد 1396 | نظرات کاربران ( 0 )

نتایج اولیه یک مطالعه نشان می دهد که دوز بالای ویتامین C احتمالا می تواند درمانی بی خطر برای لوسمی یا سرطان خون باشد.

به گزارش سایت پزشکان ایران به نقل از ایرنا ؛ سرطان خون یا لوسمی گروهی از انواع سرطان است که معمولاً از مغز استخوان شروع می ‌شود و شکل‌گیری تعداد زیادی گلبول سفید غیرطبیعی را در پی دارد. این گلبول ‌های سفید خونی به صورت کامل تشکیل نشده‌اند و به آنها بلاست یا سلول‌ های لوکمی یا سرطان خون گفته می ‌شود.
نشانه ‌های این بیماری شامل مشکلات خونریزی و کبودشدگی ، احساس خستگی شدید، تب و خطر افزایش عفونت است که نتیجه نبودِ سلول ‌های خونی عادی هستند. تشخیص این بیماری با استفاده از آزمایش خون و بیوپسی مغز استخوان صورت می‌گیرد.
محققان یک مرکز تحقیقات سرطان در امریکا در جریان یک مطالعه متوجه شدند که ویتامین C که در سطوح بالا در پرتقال، فلفل و کلم پیچ یافت می شود، سلول های بنیادی سرطان خون را به مرگ ترغیب می کند.
سلول های بنیادی معیوب اغلب در مغز استخوان تکثیر شده و باعث رشد تومورهای کشنده می شوند اما محققان ادعا می کنند که ویتامین C به آنها دستور مرگ می دهد.
با این حال محققان هشدار دادند که دریافت مقادیر لازم این ویتامین از طریق مصرف میوه ممکن نیست و چنین مقادیری را باید به صورت تزریق داخل وریدی دریافت کرد.
گرچه این اولین بار نیست که محققان خواص ضد سرطانی ویتامین C را مطالعه کرده اند اما پیش از این اثرات این ویتامین بر لوسمی شناخته نشده بود.
محققان مرکز سرطان Perlmutter در آمریکا در مطالعه روی موش ها متوجه شدند که ویتامین C عملکرد آنزیم TE2 را در موش های فاقد این آنزیم فعال کرد.
برخی اشکال لوسمی اغلب شامل تغییرات ژنتیکی در این آنزیم می شود که سلول های بنیادی معیوب را از مرگ طبیعی باز می دارد.
'بنجامین نیل' از مرکز سرطان Perlmutter و نویسنده این مطالعه گفت که آنها از این چشم انداز که دوز بالای ویتامین C می تواند درمان بی خطری برای بیماری های خونی باشد، حیرت زده شده اند.
وی در مجله Cell نوشت که به احتمال زیاد، این ویتامین همراه با شیمی درمانی یا سایر روش های معمول جهت درمان سرطان خون استفاده خواهد شد.

  ( عضو کانال تلگرامی شوید لطفا روی عکس زیر کلیک نمایید )

اخبار پزشکی(پزشکان ایران)
مطالب پیشنهادی
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان