تسریع در انجام جراحی در بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده می تواند 97 درصد موفقیت درمان بیماری را افزایش دهد.
به گزارش سایت پزشکان ایران به نقل از ایرنا ؛ تنها 8 درصد از بیماران در شرایط فعلی شانس جراحی را دارند زیرا این بیماری زمانی در بقیه بیماران تشخیص داده می شود که جراحی دیگر مفید نیست.
حتی اگر بیماری سریع تشخیص داده شود در نظام بهداشتی انگلیس پیش از جراحی درمان هایی برای جلوگیری از عوارض عمل انجام می شود که عمل جراحی را دست کم 2 ماه عقب می اندازد.
گروهی از محققان دانشگاه بیرمینگام انگلیس به سرپرستی دکتر کیت رابرتس جراح لوزالمعده مطالعه ای را با همکاری شماری از بیمارستان ها برای درمان بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده انجام داده اند تا درمان های دیگر متوقف شده و این بیماران سریع تر و طی دو هفته بعد از زمان تشخیص جراحی شده و تومور از بدن آنها خارج شود.
تسریع در انجام عمل جراحی در 31 بیمار از 32 بیمار با موفقیت 97 درصدی روبرو شد. غیر از این بستری کردن مجدد بیماران و عوارض ناشی از جراحی آنها از عمل نیز به شدت کاهش یافت.
رابرتس می گوید: عمل جراحی را در بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده سریع تر انجام داده و درمان های پرهزینه و ناخواسته و ناخوشایند پیش از جراحی را حذف کردیم و با وجود این عوارض بعد از جراحی هم کاهش یافت.
آلکس فورد که خود یک بیمار مبتلا به سرطان لوزالمعده است و هزینه های این مطالعه را تقبل کرده می گوید: این نتایج واقعا عالی است زیرا جراحی تنها راه درمان این نوع از سرطان است.
سرطان پانکراس یکی از کشنده ترین انواع سرطان است. تومورهای آن نسبت به نواع دارو بسیار مقاوم هستند.
بر اساس اطلاعات موسسه ملی سرطان آمریکا، در سال 2015 حدود 50 هزار نفر به این بیماری مبتلا شده اند که پیش بینی می شود متاسفانه کمتر از 5 درصد این افراد بیش از 5 سال عمر کنند. سیگار ، اضافه وزن ، دیابت ، سن از مهمترین عوامل بروز این بیماری است و در مردان شایع تر از زنان است.
( عضو کانال تلگرامی شوید لطفا روی عکس زیر کلیک نمایید )