ورود کاربراندرخواست عضویت استان : شهر :

جستجو پیشرفته پزشکان

مشخصات فردی
نام پزشک :
نظام پزشکی :
جنسیت :
بیمه
نوع بیمه :
تخصص
تخصص :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :

جستجو پیشرفته مراکز پزشکی

مشخصات کلی
نام مرکز :
نوع بیمه :
موقعیت مکانی
استان :
خیابان :
« بازگشت به لیست اخبار
10 / 10
از 1 کاربر

بیقراری در خواب و افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی

پنجشنبه 9 شهریور 1396 | نظرات کاربران ( 0 )

محققان ژاپنی می گویند افرادی که خین خواب بیقرارند و دائما از این دنده به آن دنده می شوند، دو برابر دیگران در معرض احتمال ابتلا به حمله قلبی هستند.

به گزارش سایت پزشکان ایران به نقل از ایرنا  ؛ به گفته محققان، همچنین باید بیدار شدن مکرر در طول خواب را به عنوان هشداری برای ابتلا به بیماری در آینده در نظر گرفت.
براساس یکی دیگر از یافته های محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که با مطالعه وضعیت حدود 13 هزار نفر به دست آمد، در افرادی که در سراسر شب برای خوابیدن مشکل دارند، احتمال ابتلا به حملات قلبی یا آنژین شدید 99 درصد بیشتر است.
افرادی نیز که بیش از نیم ساعت طول می کشد تا به خواب روند و یا کمتر از شش ساعت در شب می خوابند، با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی روبرو هستند.
محققان ژاپنی چرایی ارتباط قوی میان خواب و سلامت قلب را مشخص نکردند، اما متذکر شدند که بیدار شدن مکرر ممکن است باعث 'بیش فعالی' سیستم عصبی شود که می تواند باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون شود و بدین ترتیب فشار مضاعفی بر قلب وارد کند.
بدخوابی همچنین می تواند نشانه ضعف سلامت باشد؛ به عنوان نمونه، مبتلایان به مشکلات قلبی کمتر احتمال دارد که خواب شبانه مناسبی داشته باشند.
به گفته محققان، افرادی که بیش از نیم ساعت طول می کشد به خواب روند، با افزایش 52 درصدی خطر ابتلا به حمله قلبی و افزایش 48 درصدی خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند. همچنین افرادی که کمتر از شش ساعت در شب می خوابند، 42 درصد بیشتر احتمال دارد که به حمله قلبی مبتلا شوند.
'نوبو ساساکی' از دانشگاه هیروشیما گفت: کیفیت ضعیف خواب می تواند در عملکردهای اصلی بدن اختلال ایجاد کند. بیدار شدن های بی موقع و بی دلیل نیز احتمالا سیستم عصبی سمپاتیک بدن را مختل می کند و فشار مضاعفی به قلب وارد می کند. سیستم عصبی سمپاتیک بدن وظیفه فعال کردن تغییرات فیزیولوژیکی را به عهده دارد که در واکنش های جنگ و گریز بدن بروز می کند.
پاسخ جنگ و گریز ( Fight-or-Flight Response) یک واکنش فیزیولوژیک است که جانداران در واکنش به ادراکاتشان نسبت به موقعیت‌های خطرناک، حمله و یا در اقدام برای نجات خود نشان می‌دهند.
با این همه، محققان در این مطالعه صرفا روندهای آماری را مورد بررسی قرار دادند و در نتیجه این مطالعه نمی تواند دلایل این ارتباط را مشخص کند.

 

( عضو کانال تلگرامی شوید لطفا روی عکس زیر کلیک نمایید )

 

 

اخبار پزشکی(پزشکان ایران) 
 مطالب پیشنهادی

 

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

تبلیغات

نظر سنجـــی

نظر سنجی ای به ثبت نرسیده است

پر مخاطب ترین پزشکان